Iskoristite snižene ljetne cijene peleta do 1. 10.!

Ne propustite posljednju priliku za kupovinu Gala peleta po sniženim ljetnim cijenama!
Akcija traje do 1. 10. ili do isteka zaliha!

Prikup i načini plaćanja

Navedene cijene vrijede za osobno preuzimanje u Mraclinu.

Ponuda vrijedi do 1. 10. ili do isteka zaliha!

Na kupovinu pune palete (70 vreća=1050 kg) i više za jednokratne uplate virmanom ili debitnom karticom odobravamo dodatni popust od 10 %.

Mogući načini plaćanja: gotovina, kartica ili virman.

Pelete možete pronaći u našem salonu na lokaciji: Braće Radića 199a, 10410 Mraclin. Preuzimanje robe je od 8:00 do 15:30 radnim danima i subotom od 8:00 do 13:30. Kontaktirajte nas prije dolaska i napravite narudžbu, a mi ćemo se porbrinuti da vas narudžba čeka spremna.

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na:

Neven Kalaica, komercijalist za prodaju peleta
01 5590 841
neven@pps-galekovic.hr

Gala peleti

Gala drveni peleti najbolji su primjer odgovorne i ekološke proizvodnje. Potpuno su prirodni, zdravi i sigurni te ne onečišćuju okoliš. Obradom drva nastaju sitne čestice koje se mogu strojno prešati bez uporabe vezivnog sredstva kako bi nastali drvni peleti i briketi najviše kvalitete.

Vrhunski drveni peleti proizvode se od hrasta koji osigurava njihovu visoku kaloričnu vrijednost – energetski isplativi i ekološki prihvatljivi! Gala peleti imaju veliku energetsku vrijednost, vlažnost manju od 10 %, a udio pepela manji od 0,7 %. To znači da će se ovaj energent sporije trošiti, ali i da će proizvoditi značajno manje pepela.

Kvalitetu Gala peleta dokazuju potvrde i certifikati. Peleti razreda ENplus-A1 izrađeni su od čistog debla, bez dijelova poput kruna drveća, grana ili korijena, što im osigurava izuzetnu čistoću i najvišu kvalitetu. FSC, certifikat odgovornog gospodarenja šumama koji je u svijetu prepoznat kao međunarodni standard, upućuje na visoku ekološku svijest prilikom gospodarenja drvnim proizvodima, uključujući procese usmjerene na dugoročnu zaštitu prirode. FSC certifikat izniman je dokaz vjerodostojnosti PPS Galekovića kao tvrtke u cjelini.

Želite saznati više o našim peletima?

Galeković

Parketi i podovi | Kvaliteta u tradiciji